KOOKPROCES
Download hier gratis een printbare versie
van de volledige tekst, zonder afbeeldingen
(33 pp., incl. voorblad en inhoudsopgave)
Laatste update: juni 2025
RICHTLIJNEN
INGREDIËNTEN
KEUKENMATERIAAL
BEREIDINGSWIJZE
OPBERGEN EN BEWAREN
GEZONDHEID
VITAMINEN
GROENTEN
TUINKRUIDEN
FRUIT
EIWITTEN
PEULVRUCHTEN
Koraallinzen
Spliterwten
Kikkererwten
Linzen (groene, bruine, …)
Bonen (allerlei)
PADDENSTOELEN
VLEESVERVANGERS
EIEREN
MELK(PRODUCTEN)
VIS
GEVOGELTE
VLEES
KOOLHYDRATEN
AARDAPPELEN
MEELPRODUCTEN
(Corn)Flakes
Brood
Pasta
Couscous
Maïsgriesmeel (=polenta)
GRAANVLOKKEN
Havervlokken
Spelt- en meergranenvlokken
Boekweitvlokken
GRAANKORRELS
Gierst
Quinoa
Boekweit
Rijst
Sorghum
Tarwe, spelt, haver, gerst en rogge
EXTRA
Gierst met spiegelei
Granen met peulvruchten
SMAAKMAKERS
GEDROOGDE KRUIDEN
NOTEN, PITTEN EN ZADEN
OLIE
ZOUT
GEFERMENTEERDE PRODUCTEN
ZURE PRODUCTEN
NATUURLIJKE ZOETSTOF
BOEKWEITKORRELS
GEKIEMDE ZADEN
ZEEWIEREN
DRANKEN
WATER
KRUIDENTHEE
CITRUSTHEE
HAVERDRANK
GRANENKOFFIE
MISOSOEP
GROENTEDRANK
KRUIDENDRANK (DETOX)
FRUITDRANK
FOOD GALLERY
ONTBIJT
LICHTE GERECHTEN
STEVIGE MAALTIJDEN
TUSSENDOORTJES
COMBINATIES: DO's en DON'Ts
RECEPTEN
PUREE VAN GROENTEN
PUREE VAN PEULVRUCHTEN (o.a. HUMUS)
SOJAYOGHURTSAUS
SAUS VAN BLOEM/MEEL
GROENTEN OP ZUUR
GROENTEN FERMENTEREN
ENERGIE-MIX
PUDDING
POLENTA-DESSERT
RIJST-DESSERT
ZUURDESEMBROOD
KOEKJES