VOORPROEFJE
ONTBIJT
sinaasappel
brood
amandelnoten (licht geroosterd)
appel
sojadrank/melk
speltflakes natuur
peer
(soja)yoghurt natuur
havervlokken
hazelnoten (licht geroosterd)
LICHTE GERECHTEN
wortelen, peterselie
zachte kaas
couscous (volkoren)
walnoten (licht geroosterd)
sla
ei
graanvlokken
pompoenpitten (licht geroosterd)
sojasaus
bloemkool, koriander, citroen
puree van kikkererwten (=humus)
granen
STEVIGE MAALTIJDEN
sla
vlees
granen
zaden
spinazie, courgette
vis
granen
zonnebloempitten (licht geroosterd)
tomaat, courgette, basilicum
linzen
granen (opgewarmd)
olie
TUSSENDOORTJES
pudding
aardbei, cassis
citroenmelisse
rijstdessert
bramen
amandelnoten (licht geroosterd)
granen
pruim
hazelnoten (licht geroosterd)
DE KRACHT VAN DE DUURZAME KEUKEN
- economisch voordelig
- meest winstgevend voor de boer/producent
- koken op ontspannen wijze in rustige keuken sfeer
- amper groenafval
- lager energieverbruik
- pure ingrediënten geven oneindig veel combinatiemogelijkheden op het bord
- alle tafelgenoten kunnen hun bord naar wens vullen
- minder voedseloverschot
- eenvoudige afwas
- ...