VOORPROEFJE
ONTBIJT

sinaasappel
brood
amandelnoten (licht geroosterd)

appel
sojadrank/melk
speltflakes natuur

peer
(soja)yoghurt natuur
havervlokken
hazelnoten (licht geroosterd)
LICHTE GERECHTEN

wortelen, peterselie
zachte kaas
couscous (volkoren)
walnoten (licht geroosterd)

sla
ei
graanvlokken
pompoenpitten (licht geroosterd)
sojasaus

bloemkool, koriander, citroen
puree van kikkererwten (=humus)
granen
STEVIGE MAALTIJDEN

sla
vlees
granen
zaden

spinazie, courgette
vis
granen
zonnebloempitten (licht geroosterd)

tomaat, courgette, basilicum
linzen
granen (opgewarmd)
olie
TUSSENDOORTJES

pudding
aardbei, cassis
citroenmelisse

rijstdessert
bramen
amandelnoten (licht geroosterd)

granen
pruim
hazelnoten (licht geroosterd)
DE KRACHT VAN DE DUURZAME KEUKEN
- economisch voordelig
- meest winstgevend voor de boer/producent
- koken op ontspannen wijze in rustige keuken sfeer
- amper groenafval
- lager energieverbruik
- pure ingrediënten geven oneindig veel combinatiemogelijkheden op het bord
- alle tafelgenoten kunnen hun bord naar wens vullen
- minder voedseloverschot
- eenvoudige afwas
- ...